Wandelcoaching

Vind je het heerlijk om buiten te zijn? Of wil je juist vaker in de natuur zijn? Loop je vast en ben je op zoek naar antwoorden? Vind je het spannend om de eerste stap te zetten om gecoacht te worden?
wandelcoaching01

Wellicht is wandelcoaching dan een mooie vorm van coaching voor jou.

Bij wandelcoaching gaan we samen de natuur in. Het is een krachtige vorm van persoonlijke begeleiding waarbij de natuur als grootste inspiratiebron wordt gebruikt. Door te wandelen leg je verbinding tussen je hoofd en je lichaam, wat je helpt om meer rust te krijgen in je hoofd. Hierdoor kom je makkelijker in contact met jezelf, kom je sneller op nieuwe gedachten en ben je letterlijk en figuurlijk in beweging. Deze vitale manier van coaching geeft je frisse lucht en energie en zal ervoor zorgen dat er ook beweging komt in je eigen proces.
Bovendien werkt de natuur ontspannend voor lichaam en geest, hetgeen sterk bijdraagt aan het krijgen van diepere inzichten en gevoelsbelevingen.

Lees ook mijn blog over wandelcoaching:
Wandelcoaching?! Zonde van mijn geld!

wandelcoaching02Een prettige bijkomstigheid van wandelen is dat het lichaam dopamine en endorfine vrijmaakt waardoor je lekker in je vel komt te zitten.

Tijdens de wandeling zal ik de omgeving in ons gesprek betrekken. De natuur werkt als een spiegel die je iets over jezelf zal vertellen. Hierdoor krijg je inzicht in het thema waar je mee bezig bent en krijg je duidelijk hoe je dit aan kunt pakken.
Verder is het een prettige manier om gecoacht te worden, omdat we naast elkaar lopen. Dit is iets wat mensen vaak als een vrije manier ervaren, minder direct, omdat je niet tegenover elkaar zit.

De wandeling zal een uur tot anderhalf uur duren en zal plaatsvinden in het buitengebied van Hengelo of in het bos van Twickel bij Hengelo/Delden.

Wil je graag een afspraak maken of wil je weten of het wat voor jou is, neem dan contact met mij op.