Over Marieke

Het helpen van anderen spreekt mij van jongs af aan heel erg aan en na een lange zoektocht van allerlei verschillende opleidingen, keuzetesten en trainingen ben ik uiteindelijk bij het Atma instituut beland. Hier heb ik de HBO opleiding tot LifeCoach gevolgd. Eindelijk een opleiding waarbij ik me helemaal op mijn plek voelde!

Door tijdens de opleiding alle technieken zelf ondervonden te hebben, heb ik een groot proces doorlopen. Ik weet dan ook uit eigen ervaring wat de verschillende technieken je kunnen brengen. Ook weet ik dat het soms spannend kan zijn om de eerste stap te zetten richting je einddoel, maar als je die eenmaal gezet hebt…

Na het behalen van mijn CPION gecertificeerde HBO diploma LifeCoaching ben ik begonnen met het opzetten van mijn eigen praktijk:

LifeCoaching Twente.

Als LifeCoach vind ik het fijn om vrouwen weer in zichzelf te kunnen laten geloven en hen zo hun zelfvertrouwen weer terug te laten vinden. Ik leer ze weer in contact te komen met hun gevoel, zodat ze weer vanuit zichzelf keuzes kunnen maken en hun eigen grenzen (weer) aan kunnen geven.
Tevens vind ik het fijn om vrouwen te ondersteunen, begeleiden en coachen in het bereiken van hun eigen doel(en), het waarmaken van hun dromen, het verwerken van hun belemmeringen, angsten en traumatische ervaringen, het overwinnen (en vooral leren…) van hun burn-out en het leren omgaan met hun (hoog)gevoeligheid.

Mijn onderscheidende krachten tijdens het coachen zijn mijn eigen hooggevoeligheid en mijn humor.

Verder heb ik in 2013 mijn Reiki I behaald, heb ik in 2019 een cursus EFT met succes afgerond en ben ik nog bezig met een cursus Coaching bij hooggevoeligheid. Dit omdat ik mezelf graag blijf ontwikkelen.

Marieke Davina-Vloon
LifeCoach