Over Marieke

Het helpen van anderen spreekt mij van jongs af aan heel erg aan en na een lange zoektocht van allerlei verschillende opleidingen, keuzetesten en trainingen ben ik uiteindelijk bij het Atma instituut beland. Hier heb ik de HBO opleiding tot LifeCoach gevolgd. Eindelijk een opleiding waarbij ik me helemaal op mijn plek voelde!

Door tijdens de opleiding alle technieken zelf ondervonden te hebben, heb ik een groot proces doorlopen. Ik weet dan ook uit eigen ervaring wat de verschillende technieken je kunnen brengen. Ook weet ik dat het soms spannend kan zijn om de eerste stap te zetten richting je einddoel, maar als je die eenmaal gezet hebt…

Na het behalen van mijn CPION gecertificeerde HBO diploma LifeCoaching ben ik begonnen met het opzetten van mijn eigen praktijk: LifeCoaching Twente. Als LifeCoach wil ik mensen ondersteunen, begeleiden en coachen in het bereiken van hun eigen doel(en), het waarmaken van hun dromen, het overwinnen van hun belemmeringen en angsten en ze tevens in contact brengen met hun eigen gevoel.

Verder heb ik in 2013 mijn Reiki I behaald en ben ik nu bezig met een opleiding Kindercoaching. Dit omdat ik mezelf graag blijf ontwikkelen.

Marieke Davina-Vloon
LifeCoach