LifeCoaching

Doel

LifeCoaching Twente is er voor jou om jou te ondersteunen om de regie van je eigen leven weer in handen te krijgen.
Het gaat over wat je wilt in je leven, jezelf ontdekken, doelen stellen en het zetten van de stappen om deze te bereiken. Om te leren luisteren en kijken naar jezelf en zo te ontdekken wat je tegenhoudt om datgene te doen wat je echt wilt. Je leert om weer echt in contact met jezelf te komen, om echt te voelen wat je wilt en wie je bent. Van daaruit krijg je weer helemaal de regie over je eigen leven.

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek ontdekken we samen wat je doel is/je doelen zijn die je wilt behalen. 

Tevens ontdek je tijdens de sessies je antwoorden op de volgende vragen:
– Wie ben ik – Wat kan ik – Wat wil ik – Wat voel ik –
en ook
– Wat zou ik willen veranderen – & – Hoe zou ik me willen voelen –
komen uitgebreid aan bod.

Je zult hierdoor weer jezelf en je balans in het leven terugvinden. We zullen hier samen op een positieve, kortdurende en toekomstgerichte manier mee bezig zijn.

Verantwoordelijkheid

Het is bij LifeCoaching zo dat de verantwoordelijkheid bij jou blijft liggen. Jij bepaalt dus waar je aan wilt werken, want jij bent zelf je sleutel tot verandering in je eigen leven. Uiteraard begeleid ik jou hier in.
Door het loslaten van datgene dat je belemmert in het doen en laten wat je werkelijk wilt, kom je steeds dichter bij je ware ik. Hierdoor zul je je weer happy gaan voelen, je kunt weer gaan leven vanuit het ‘hier en nu’ ipv vanuit het verleden en het zal je energieker maken!
Tevens zal je kunnen ontdekken wat je passies, behoeften, talenten, kwaliteiten en dromen zijn en hoe je deze optimaal kunt gebruiken.

Aanpak

Natuurlijk ben ik er voor jou om je hierin te ondersteunen. Dit doe ik aan de hand van verschillende technieken. Door de grote variatie in vraagstukken die geschikt zijn voor LifeCoaching, zal ik gebruik maken van een ruim aanbod aan technieken. Dit alles doe ik zonder be- en/of veroordelingen, maar juist door je te ondersteunen in de bevordering van je persoonlijke groei.

Een paar van de technieken zijn:

– Visualisaties;
– Innerlijk Kindwerk;
– Deelpersoonlijkheden;
– Leren communiceren; 

– Meditatietechnieken;
– Body Drum Release;
– Gesprekstechnieken.

Waar

De meeste sessies zullen in een beschermende en rustgevende coachingsruimte plaatsvinden, maar hiernaast bied ik ook wandelcoaching aan. Hierbij zal een coachend gesprek in de buitengebieden van Hengelo en in het bos van Twickel plaatsvinden, waarbij de natuur betrokken zal worden.

Lees ook mijn blog over een bevallingstrauma:
Bevallingstrauma, das k*t!

Waarvoor

Een kleine greep uit onderwerpen waarbij LifeCoaching toegepast kan worden, zijn onder andere:

 • (Onbewuste) emoties en situaties verwerken;
 • In contact komen met je gevoel;
 • Onzekerheid en angsten verwerken;
 • Grenzen aangeven;
 • Zelfvertrouwen terugvinden of vergroten;
 • Traumaverwerking;
 • Verbetering van communicatievaardigheden;
 • Verbetering van relaties;
 • Patronen doorbreken;
 • Stevig in je schoenen komen te staan;
 • Op zoek zijn naar wie je echt bent;
 • Rust in je hoofd.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden waarom jij mij zou kunnen inschakelen. Zit je zelf met iets anders en wil je weten of ik jou daarbij kan helpen, neem dan contact met mij op.