Ervaringen

Coaching:

* Na mijn bevalling voelde ik me niet happy. Ik was echt blij met de kleine, maar ik voelde me niet fijn. Onrustig, moe, verdrietig, niet happy dus. Uiteindelijk de stap genomen om met iemand te gaan praten. Marieke heeft me geholpen deze nare ervaring te verwerken. Hierna kon ik nog meer van mijn kleintje genieten. Bedankt! Mevr. K (32 jaar)

* Wat is het toch fijn om met een coach door het bos te lopen en wat is het bos ook mooi! Ik vind het fijn om naast elkaar in de natuur te lopen ipv in een kamer op twee stoelen te zitten. Veel inzichten gekregen tijdens de gesprekken. Mevr. S (47 jaar)

* De afgelopen maanden was ik constant moe moe moe. Ik stond moe op en ging moe naar bed. Ik was al bij de huisarts geweest, maar daar kwam niets uit. Uiteindelijk kwam ik bij Marieke terecht. Hier kwam ik er achter dat ik erg vaak over mijn grenzen ging en liet gaan. Ik dacht altijd dat ik mijn grenzen wel goed aangaf, maar dit bleek dus niet zo te zijn. Door het leren ontdekken wie ik ben en wat ik wil en voel leerde ik ook mijn grenzen steeds beter te voelen. Hierdoor kon ik ze nu echt gaan aangeven en ging ik steeds minder over mijn grenzen heen. Hierdoor kreeg ik weer energie! Super fijn! Mevr. A (44 jaar)

* Afgelopen zomer ben ik bij Marieke geweest om grip te krijgen op emotie-eten. Het was erg fijn om mijn verhaal te kunnen doen. Normaal ben ik degene die goed kan luisteren en vragen stellen of advies kan geven. Nu was er iemand die dat bij mij deed.
Marieke kreeg veel uit mij door een speciale techniek. Ik wist niet dat er zoveel weggestopte emotie in mij zat.
Ze heeft mij doen inzien dat ik ruimte voor mezelf moet gaan creëren zodat ik niet altijd meteen ja zeg of meteen ga doen wat anderen van mij verwachten.
Ik kon/kan ook altijd snel invullen wat een ander denkt of wenst. Ook daarmee zijn we aan de slag gegaan.
Ik gun elke vrouw één of meerdere sessies met Marieke! Mevr D. (30 jaar)

* Fijne coachsessies gehad. Marieke is nuchter, doortastend en komt snel tot de kern. Mevr. J. (31 jr).

* Aan het einde van de sessie had ik een bevrijdend gevoel. Ik zat altijd in mijn hoofd, altijd maar te denken, alles voor iedereen in te vullen. Dit was voor mij erg vermoeiend. Hier zijn we mee aan de slag gegaan en wat voelde ik me vrij daarna! En ook ervoer ik veel rust in mijn hoofd. Eindelijk! Drh. K (42 jr).

* Door het weer in contact te komen met mijn gevoel voelde ik ineens hoeveel ik van mijn kinderen hou! Ik wist het natuurlijk wel, maar ik voel het nu ineens ook! Wat overweldigend, maar heel erg fijn. Had ik dit maar eerder gedaan! Mevr. F (35 jr).

* Voor ik bij Marieke kwam zat ik alleen maar in mijn hoofd. Ik voelde me altijd druk en onrustig en wist niet goed wat ik voelde. Bij Marieke ben ik hier mee aan de slag gegaan, heb ik verwerkt waardoor die druk en onrust er zaten en heb ik geleerd om meer in mijn lichaam te zijn ipv alleen in mijn hoofd te zitten. Hierdoor ben ik weer in contact gekomen met mijn gevoel! Ik heb het als zeer positief ervaren! Mevr. S. (54 jr).

* Tijdens de wandelsessies ben ik tot goede inzichten gekomen. Vanuit mijn burn-out ben ik weer opgebloeid en doe ik weer wat ik wil! Mevr. L. (43 jr).

* Na lang twijfelen om wat aan mijn problemen te gaan doen kwam ik bij LifeCoaching Twente terecht. Dit had ik achteraf veel eerder moeten doen. Het leek me veel te eng, maar wat viel het me mee! Mevr. D. (38 jr).

Meditatie:

* Goed inzicht gekregen in hoe een geleide meditatie werkt. Rust vanaf het moment van binnenkomen. Vooral fijn in een klein groepje. En Marieke is gewoon een nuchtere meid, dus niets zweverigs aan zoals vaak gedacht wordt. Mevr. M.

* Door de meditatielessen ben ik beter gaan slapen en mijn ademhaling is rustiger geworden. Ik kan nu beter en makkelijker naar mijn buik ademen. Mevr T. (62 jr).

* Ik vind de geleide meditatie erg aangenaam omdat ik alleen maar naar je hoef te luisteren en niet zelf hoef na te denken over wat ik moet doen en niet moet doen. Door het mediteren kom ik uit mijn hoofd en meer in mijn lichaam; iets wat ik echt nodig heb omdat ik iemand ben die (te) veel nadenkt. Het is een uur waarin ik nergens anders aan hoef te denken; het wordt steeds makkelijker voor mij om in dat uur alle hectiek en dagelijkse beslommeringen los te laten. Het mediteren geeft mij ontspanning en is zo prettig dat ik, sinds kort, thuis ook vaker mediteer. Prettig vind ik dat jouw meditatie geen zgn geitenwollensokken meditatie is; er is ruimte voor een grap en een gesprek. Mevr. A.

* Heerlijke meditatielessen gevolgd. Ik heb goed geleerd hoe het werkt. Fijn ook dat de lessen elke week zijn. Dit omdat ik mezelf de tijd niet geef om thuis te mediteren en zo kom ik toch elke week een uurtje tot mezelf. Dhr. K (51 jr).